Rommelmarkt/Braderie

Het is de jaarlijkse traditie van het schuttersgilde St.Jan uit Gassel. De rommelmarkt annex braderie is ieder jaar op de 2de zondag van juli. Dit jaar vindt deze plaats op zondag 9 juli 2017 op het Julianaplein en in de Gentstraat, Nieuweweg, St. Jansvoort en de Schaarweg, dus het hart van Gassel. De Rommelmarkt begint om 09:30 uur en is om 16:00 uur afgelopen.

Circa 130 kramen staan er op het plein en in de straten. Door het ophalen van spullen bij de mensen thuis is er een zeer gevarieerd aanbod van diverse kleinmeubelen tot theepotjes; van bloempotten tot fietsen; van complete serviezen tot vele boeken en van computers tot speelgoed. Deze goederen zijn door de leden van het gilde gesorteerd en worden zondagochtend uitgestald op het Julianaplein en zullen tegen zeer aantrekkelijke prijzen van de hand worden gedaan.

Kramen

Terras

Uiteraard worden de kinderen niet vergeten. Zij kunnen zich vermaken op een groot springkussen, dit is natuurlijk gratis. Diverse optredens worden verzorgd door een dansgroep. Dit zorgt voor een gezellige ambiance op het terras onder het genot van een hapje en/of een drankje. Een koffie of thee zit bij de entreeprijs inbegrepen.

Kraam huren

Wilt u een kraam huren of wilt u andere informatie, stuur dan een berichtje naar de rommelmarktcommisie van het schuttersgilde St. Jan in Gassel. Ook kunt u bellen naar Peter Oppers telefoonnummer 0486-471895.

Promotie

Uiteraard willen wij een hele grote groep mensen bereiken die onze rommelmarkt kunnen bezoeken. Klik hier om naar de rommelmarktposter te gaan. Deze kunt u uitprinten en op uw werk of andere plaatsen ophangen.

U bent van harte welkom op zondag 9 juli 2017 vanaf 09:30 uur op deze gezellige en sfeervolle rommelmarkt annex braderie. Gassel is gelegen aan de N321 tussen Grave en Cuijk.