Rommelmarkt Schuttersgilde St. Jan Gassel

   Rommelmarkt / Braderie

De rommelmarkt / braderie is een jaarlijks, op de 2de zondag van juli, terugkerende activiteit van het Schuttersgilde St.Jan uit Gassel. De eerstvolgende vindt deze plaats op zondag 14 juli 2019 op het Julianaplein, Gentstraat, Nieuweweg, St. Jansvoort en de Schaarweg Gassel. De rommelmarkt begint om 09:30 uur en is om 16:00 uur afgelopen.

Kramen
Op de circa 130 kramen zal een zeer gevarieerd aanbod van goederen te vinden zijn. Van kleine tot grote meubelen, serviezen, bloempotten, fietsen, boeken en speelgoed. Maar ook elektronica zoals computers, laptops en televisies. De goederen zijn door de leden van het Schuttersgilde St. Jan huis aan huis opgehaald, gesorteerd en worden tegen zeer aantrekkelijke prijzen op het Julianaplein van de hand gedaan. In de Gentstraat, Nieuweweg, St. Jansvoort en de Schaarweg zullen aanwonenden hun waren aanbieden.

Terras
Uiteraard is ook aan de kinderen gedacht. Zij kunnen zich GRATIS vermaken op een groot springkussen. Daarnaast worden er diverse optredens verzorgd door een dansgroep. Op het terras kunt u genieten van een hapje en/of een drankje. Een kopje koffie of thee is bij de entreeprijs inbegrepen.

Kraam huren
Wilt u een kraam huren of wilt u informatie, stuur dan een berichtje naar de rommelmarktcommissie van het Schuttersgilde St. Jan in Gassel. U kunt ook telefonisch contact opnemen met Peter Oppers: 06 52583085.

Rommelmarkt
Rommelmarkt

U bent van harte welkom op zondag 14 juli 2019, vanaf 09:30 uur, op de gezellige en sfeervolle rommelmarkt / braderie. Gassel is gelegen aan de N321 tussen Grave en Cuijk.

Rommelmarkt
Rommelmarkt

Contactgegevens

Secretariaat:
St. Jansvoort 10
5438AE Gassel
info@gildegassel.nl
0486 471755
Clubgebouw:
Molenakker 12
5438NE Gassel

Social media

Schuttersgilde St. Jan Gassel

Het Schuttersgilde St. Jan is vermoedelijk omstreeks 1565 opgericht. In ieder geval voert het gilde dit jaartal in zijn vaandel. Het Gasselse Schuttersgilde St. Jan is een van de zeldzame gilden die niet in de vorige eeuw zijn heropgericht, maar een ononderbroken traditie kennen.

Wilt u kennis maken met het gilde, kom dan naar het clubgebouw met schietterrein aan de Molenakker 12 in Gassel. U bent van harte welkom! Op de evenementenkalender kunt u zien wanneer er activiteiten zijn in het clubgebouw of op het schietterrein. Wij nodigen u uit om zich aan te melden als lid.